• Hier
  • Hier
  • Hier
Door Roos
Wagenweg 2
1276 XW Huizen
06-41112405
www.doorroos.nl
info@doorroos.nl

Over Roos

Van jongs af aan ben ik al bezig met het combineren van kleuren en materialen en het volgen van de laatste trends. Ik maakte graag zelf sieraden voor mijzelf of voor vriendinnen. Ik kreeg altijd veel positieve reacties van mijn naaste omgeving, maar ook van onbekend. Dit gaf mij energie om er mee door te gaan. Daarnaast vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn en de juiste combinatie kleur en materiaal samen te stellen. Dit allemaal op intuïtie. Daarom is in april 2014 de webshop www.doorroos.nl online gegaan.

Het merk Door Roos
Door Roos staat voor vrouwelijke, stijlvolle en hippe/trendy sieraden en accessoires met een stoere uitstraling. Daarnaast worden er ook sieraden voor little girls verkocht. De sieraden worden gemaakt van mooie en hoogwaardige metalen. Er wordt veel gewerkt met natuurlijke materialen, zoals edelstenen. Overal ter wereld ben ik altijd op zoek naar onderdelen voor mijn sieraden. Ik vind het belangrijk dat de sieraden toegevoegde waarde geven aan je outfit en dat deze makkelijk te combineren zijn. De sieraden worden in beperkte oplage gemaakt, zodat de exclusiviteit behouden blijft.
Het aanschaffen van een sieraad van Door Roos moet als een cadeautje voelen. Daarom worden de sieraden in een leuke verpakking geleverd, waardoor de aankoop nèt dat beetje extra speciaal voelt.

Waar doe ik mijn inspiratie op?
Mijn inspiratie haal ik eigenlijk overal vandaan. Ik laat mij inspireren door modebladen/blogs. Ik kijk wat de nieuwste trends zijn en reflecteer dit in mijn eigen ontwerpen.
Verschillende culturen, klassieke films, rommel- en antiekmarkten zijn allemaal inspiratiebronnen Daarnaast bezoek ik beurzen in binnen en buitenland, bijvoorbeeld Parijs. Of doe ik gewoonweg inspiratie op als ik door de stad loopt.

Heb je vragen? Stuur een bericht via het contactformulier of mail naar
info@doorroos.nl dan reageer ik zo spoedig mogelijk.

Veel shopplezier!